Bloem

Praktijk voor kinder- en jeugdtherapie
Praktijk voor kinder- en jeugdtherapie
Praktijk voor kinder- en jeugdtherapie

Coaching, therapie en training voor kids 9-12 jaar

Vanaf 9 jaar is er bij kinderen een echte verandering merkbaar. Je kind groeit vaak erg snel, vandaar ook dat deze fase soms wordt aangeduid als ‘pre-puberteit’. Er wordt minder met speelgoed gespeeld en steeds meer tijd op de telefoon en de computer doorgebracht. Vanaf 9 jaar wordt je kind zelfstandiger, kritischer en ontwikkelt een eigen mening.

Veelvoorkomende problemen zijn problemen in de omgang met andere kinderen, angsten, boosheid en een laag zelfbeeld. Ook faalangst komt in deze leeftijdsgroep vrij vaak voor.

Ondanks de aandacht en tips die je als ouder je kind wellicht al geeft, heb je soms het gevoel niet verder te komen. Er is een drempel om hulp te zoeken en als ouders is het vaak ook niet duidelijk wat de beste vorm van hulp is voor jouw kind. Kindertherapie is een laagdrempelige vorm van begeleiden, meestal wordt in 5-10 sessies al veel bereikt. De begeleiding is gericht op de oplossing, en gaat er van uit dat kinderen zélf de oplossing in zich hebben.

Soms is een kind meer gebaat bij een training met leeftijdsgenoten. Vooral als het gaat om sociale vaardigheden is ‘oefenen’ het meest effectief. Kijk onder het kopje trainingen voor één van onze trainingen!

voor meer informatie of vragen, mail ons op info@kinderjeugdpraktijkbloem.nl

Heey meiden!

We hebben iets leuks voor jullie!

Wil je:

- Meer zelfvertrouwen?

 - Minder piekeren?

- Vaker je zin krijgen?

- Minder gezeur van je ouders?

- Jezelf opvrolijken als het tegenzit?

 Kijk dan op www.girlacademy.nl en meld je aan voor één van onze meidentrainingen!

Gratis downloads