Bloem

Praktijk voor kinder- en jeugdtherapie
Praktijk voor kinder- en jeugdtherapie
Praktijk voor kinder- en jeugdtherapie

13+ coaching

Zit je op de middelbare school en zit je niet lekker in je vel? Heb je angsten? Weet je even niet meer wat je wil? Dan kunnen wij je misschien wel helpen.

Vanaf een jaar of 12 start je pubertijd en die duurt totdat je een jaar of 18 bent. In deze fase van je leven verandert je lichaam, je vriendengroep, krijg je misschien een relatie en wordt en veel van je verwacht zowel thuis als op school. Dat is niet altijd makkelijk, en soms loop je tegen problemen aan waar je zelf niet uitkomt.

Dat kunnen problemen zijn op school, thuis, met anderen, op sociale media, etc. In onze praktijk helpen we je om op een andere manier naar jezelf en je problemen te kijken, en helpen we je zelf oplossingen te vinden en deze te oefenen. Dit doen we door te praten of op een creatieve manier bezig te zijn. Wij lossen dan ook niets voor je op, maar helpen je om zelf een oplossing te vinden.

Lijkt het je wat? Mail of bel ons dan en we maken een afspraak! (Als je jonger bent dan 16 jaar hebben we ook de toestemming van je ouders nodig)

Voor meiden bieden we een speciale 100% jezelf training aan via onze Girlacademy. Kijk op www.girlacademy.nl voor meer info!

Heey meiden!

We hebben iets leuks voor jullie!

Wil je:

- Meer zelfvertrouwen?

 - Minder piekeren?

- Vaker je zin krijgen?

- Minder gezeur van je ouders?

- Jezelf opvrolijken als het tegenzit?

 Kijk dan op www.girlacademy.nl en meld je aan voor één van onze meidentrainingen!

Gratis downloads